Logopedie Sterk

Sterker worden in vaardigheden

Julianalaan 54, Delft
+31-(0)618474458

Logopedist en linguïst

In de praktijk gaat u aan de slag met drs. Ilse Meezen. Zij heeft een vierjarige opleiding logopedie en ook een vierjarige universitaire studie spraakcommunicatie afgerond aan de faculteit voor Algemene Taalwetenschappen te Amsterdam.

Ervaring

Ilse heeft veel ervaring in het onderwijs en de zorg als logopedist en adviseur. Ook is zij auteur van onderwijsmethoden en therapieprogramma’s. Daarom kunt u uitstekend bij haar terecht voor het maatwerk dat nodig is om verder te komen.

Mantelzorg

Ilse is mantelzorger voor haar moeder die een afasie en lichamelijke beperkingen heeft. Ook is zij logeertante voor een autistische jongen van 13. Dat doet zij al meer dan 10 jaar. Mantelzorgers zijn welkom in de praktijk om de therapie te ondersteunen maar ook om vragen te stellen op het gebied van de communicatie of beter eten & drinken.

Yoga

Yoga kan de fitheid, adembeheersing en concentratie bevorderen. Dat ondersteunt het beter in je vel zitten en behalen van resultaten zoals bij logopedie, op school of bij het sporten. 'Tijd voor jezelf nemen', is heel belangrijk voor iedereen maar met name ook voor mantelzorgers en mensen die in de zorg of het onderwijs werken. Toch blijkt dat deze mensen juist geen of te weinig tijd nemen om zelf te bewegen en te ontspannen. Yoga is een uitstekend middel om op een makkelijke manier dagelijks wat tijd voor jezelf te nemen want bij yoga leer je oefeningen die makkelijk dagelijks te herhalen zijn. Heeft u belangstelling voor yoga, voor uzelf of voor kinderen? Kijk dan op de site van www.yogakey.nl