Logopedie Sterk

Sterker worden in vaardigheden

Julianalaan 54, Delft
+31-(0)618474458

Nieuws

Tekst speciaal voor u

Heeft uw kind behoefte aan een tekst op een bepaald leesniveau maar moet de tekst wel aansluiten bij de belevingswereld van hem of haar? Neem dan contact op voor een tekst op maat. U kunt een tekst laten maken om bepaalde vaardigheden aan te leren bijvoorbeeld iets zelf leren opruimen of zelf de tas inpakken, of om te leren omgaan met gevoelens bijvoorbeeld als uw kind ergens bang voor is. Ook kunt u een tekst laten maken om uw kind ergens op voor te bereiden. Een leuke gebeurtenis of juist een droevige gebeurtenis. U zegt wat u belangrijk vindt en ik schrijf de tekst voor u.

Animaties bij het mondcircus

Er zijn drie nieuwe animaties ontwikkeld bij het Mondcircus. Deze animaties worden gebruikt om de aandacht te richten en om doelen aan te leren met hulp van de methode het mondcircus. Er is een workshop om te leren werken met het mondcircus. Na de workshop gaat u met 1001 ideeën naar huis.

Het Mondcircus kan besteld worden via www.mondcircus.nl

Maak kans op een gratis houten Mondcircustent

Bent u een instelling die gaat voor beter eten en communiceren? Schaft u voor 1 januari 2018 de methode het mondcircus aan en een workshop voor het team? Dan maakt u kans op een gratis houten circustent. De tent is inklapbaar en wit en kan door het team naar eigen inzicht beschilderd worden zodat het echt ‘de teamtent’ wordt. In de methode het Mondcircus is voor alle kinderen die gaan werken met het Mondcircus een bouwplaat van dezelfde tent te vinden. Hiermee kunnen de kinderen zelf van karton een eigen circustent maken. Met behulp van de tent en 1001 werkvormen bereikt een kind in kleine stapjes belangrijke vaardigheden voor het beter eten, drinken en communiceren. Hoe deze vaardigheden met het Mondcircus overal toepgepast kunnen worden en welke materialen en werkvormen er zijn, dat komt aan de orde in de workshop over het Mondcircus.

Workshop voor iedereen die Yoga met jonge kinderen wil doen

Yoga kan de fitheid, adembeheersing en concentratie bevorderen. Dat ondersteunt het beter in je vel zitten en het behalen van resultaten bij logopedie of andere vormen van stimulering. Bovendien is yoga een goede manier om voldoende te bewegen en te ontspannen en langdurig zitten tegen te gaan. U kunt deelnemen aan cursussen om yoga makkelijk te introduceren bij kinderen of jongeren. Iedereen die met kinderen te maken heeft kan het Programma ‘Kids stimuleren met Yoga’ volgen. Na afronding van dit programma kunt u op een leuke en verantwoorde wijze kinderen kennis laten maken met yoga. Heeft u de kinderen enthousiast gemaakt en willen ze meer leren dan kunt u de kinderen uitleggen dat ze naar een yogaschool in de buurt kunnen gaan.

Organiseer een teamdag of een studiedag

Dat kan bij ons in het mooie historische Delft maar ook op uw eigen locatie. U kunt in overleg een inspirerende studiedag samenstellen met verschillende activiteiten. Kies bijvoorbeeld uit:

Natuurlijk kunt u ook een eigen idee voor een studiedag of teambuilding voorstellen. Wij kijken dan samen hoe uw evenement een groot succes kan worden.

Klachtenregeling

Een klacht is nieuws. Laat het mij weten als u klachten heeft. In de wachtkamer zijn daarvoor formulieren of neem contact met mij op. Ik wil er dan graag iets aan doen. Als uw klacht blijft bestaan dan kunt u daarna naar een onafhankelijke partij gaan: de Nederlandse Vereniging voor Logopedisten (NVLF)